Matrix Human Resource Development

Haal het maximale uit jouw team! Kennis, eigenwijsheid, drive, daadkracht, op uitzonderlijke wijze wordt jouw team bewogen om het maximale uit zichzelf te halen. Samen creëren we realistische doelen en werken we naar de top!

De beste match!

Matrix HRD helpt jou op basis van ervaring, karakter en ambities bij het vinden van de ideale werkomgeving.

Vindt de vacatures bij onze opdrachtgevers.
#Sales #Development #Creative #Finance #Management

Matrix Services

Vacatures
0 comment

Vacatures

Matrix helpt bemiddelen naar de ideale werkrelatie op basis van ervaring, karakter en ambities.

Lees meer
HR Development
0 comment

HR Development

Draag verantwoordelijkheid voor werkgeluk. Human resource management in pure vorm. Gezondheid in combinatie met discipline.

Lees meer
Trainingen
0 comment

Trainingen

#Sales #Management #HR #Telefoon #Assertiviteit #Coaching

Lees meer
Helweek at work
0 comment

Helweek at work

Zelfsturende medewerkers? Reactie hierop is regelmatig; "Die van mij zijn dat niet". Klopt! Nu zorgen wij ervoor dat ze dat worden!

Lees meer
 • Wij zijn op het gebied van personeelszaken te klein voor tafellaken en te groot voor servet. Daarom hebben dit belangrijke en waardevolle component binnen onze organisatie uitbesteed aan de professionals van Matrix. Van werving & selectie tot arbeidsovereenkomst, van voortgangsgesprek tot complexe issues met het UWV; wij voelen ons professioneel gesterkt door onze Matrix P&O-professional.


  Met positieve aanbeveling, 

  NJ van Toor

  VAN TOOR Interiors
 • Inmiddels werken wij 6 jaar samen met Matrix Human Resource Development. Matrix’ is onze HR partner voor Recruitment, juridische vraagstukken, het voeren van gesprekken. Snel kunnen schakelen en goed inzicht in de situatie is de kracht van onze samenwerking.  Frans Aarts

  Belisol Rotterdam-Zuid
 • Sprankelende persoonlijkheid met een enorme drive in het succesvol maken van medewerkers, nu en in de toekomst.  Ruud van Steen

  Phone House Zevenbergen
 • Matrix heeft mij door en door leren kennen en wist daardoor precies wat ik zocht in een nieuwe uitdaging. Hierdoor kan ik mezelf verder ontwikkelen. Door goed naar me te luisteren en te sturen in wat ik echt wil, heb ik de juiste werkomgeving gevonden.

  Lisette Heijmann

  Sales Executive I M.Ex.T. Netherlands BV