HR Development

"Draag verantwoordelijkheid voor werkgeluk"

Human Resource Development in pure vorm

De letterlijke vertaling van HRM is: “beheer van menselijke productiemiddelen”. Is dat hoe jij jouw team ziet? Besteed dan per direct jouw HR uit! Matrix ziet jouw team als Human Capital. 

Recruitment

Goed HRM start bij de aanwerving van de juiste medewerkers binnen jouw organisatie. Matrix helpt bemiddelen naar de ideale werkrelatie op basis van ervaring, karakter en ambities.

SHRM-Beleidsplan

Zonder planning, geen structuur. Zonder structuur, geen efficiency. Zonder efficiency, geen succes. Matrix HRD stelt in samenspraak met jou een Strategisch Human Resource Management Beleidsplan op, om zo gestructureerd en gecontroleerd om te gaan met het werkgeluk van jouw team. 

Intern handboek

Duidelijkheid is de basis voor een succesvolle samenwerking. Jouw team is op de hoogte van de verwachtingen door middel van de “holy work rules”. Ze weten wat ze kunnen doen om zich te ontwikkelen en grijpen steeds terug naar het intern handboek bij vragen. Een managementtool met toegevoegde waarde!

HR administratie

Meten is weten! Matrix houdt dossier op peil door middel van goede HRM software. Wil jij iets opvragen over een medewerker, dan is 1 telefoontje voldoende om op de hoogte te zijn. Matrix verstrekt als service antwoorden op jouw vraagstukken op gebied van HR bij afname van deze dienst. 

Development gesprekken

Stilstaan is achteruit gaan. Jouw team heeft het nodig om opbouwende evaluatiegesprekken te voeren op basis van competenties. Matrix voert met jou in driehoeksverhouding de ontwikkel- en beoordelingsgesprekken, zodat jouw team ieder jaar maximaal groeit en beloond wordt. 

Ontslagbegeleiding

Goede communicatie, goede vrienden! Soms is het noodzakelijk om beslissingen te nemen, op basis van economische, persoonlijke of organisatorische redenen. Matrix staat jou bij om dit menselijke wijze uit te voeren. 

 • Wij zijn op het gebied van personeelszaken te klein voor tafellaken en te groot voor servet. Daarom hebben dit belangrijke en waardevolle component binnen onze organisatie uitbesteed aan de professionals van Matrix. Van werving & selectie tot arbeidsovereenkomst, van voortgangsgesprek tot complexe issues met het UWV; wij voelen ons professioneel gesterkt door onze Matrix P&O-professional.


  Met positieve aanbeveling, 

  NJ van Toor

  VAN TOOR Interiors
 • Inmiddels werken wij 6 jaar samen met Matrix Human Resource Development. Matrix’ is onze HR partner voor Recruitment, juridische vraagstukken, het voeren van gesprekken. Snel kunnen schakelen en goed inzicht in de situatie is de kracht van onze samenwerking.


  Frans Aarts

  Belisol Rotterdam-Zuid
 • Sprankelende persoonlijkheid met een enorme drive in het succesvol maken van medewerkers, nu en in de toekomst.


  Ruud van Steen

  Phone House Zevenbergen
 • Matrix heeft mij door en door leren kennen en wist daardoor precies wat ik zocht in een nieuwe uitdaging. Hierdoor kan ik mezelf verder ontwikkelen. Door goed naar me te luisteren en te sturen in wat ik echt wil, heb ik de juiste werkomgeving gevonden.

  Lisette Heijmann

  Sales Executive I M.Ex.T. Netherlands BV