Trainingen

#Sales #Management #Human Resource #Telefoon #Assertiviteit #Coaching

Welke knelpunten kunnen we overwinnen? Wat gaat dit opleveren voor jouw organisatie? Samen creëren we realistische doelen en werken we naar de top!

Sales

Het binnenhalen van omzet vergt een gunfactor, goede referenties, echter met name salestechnieken. Wat is voor jou de definitie van Sales? Hoeveel klanten kunnen we extra binnenhalen als Matrix jouw Salesteam de juiste technieken aanleert? 

Management

Durf jij in de spiegel te kijken, een betere vraag; “durf je hem te breken”? Ligt het aan jouw medewerkers dat de organisatie niet draait zoals je zou willen, of heb jij de verkeerde keuze gemaakt bij de aanwerving? Heb jij altijd pech, of mis je de controle? 

Human Resource

Dossieropbouw, zelfsturende medewerkers, is dit noodzakelijk? Het antwoord is kort en krachtig: “JA!”. Zelfs al is er volledig vertrouwen in de kwaliteiten, karaktereigenschappen en ambities van jouw team, onvoorziene situaties kunnen voorkomen. Bereid jezelf door op voor!

Customer Service

Klantcontact is de basis voor een succesvolle onderneming. Is jouw team sterk en klantgericht aan de telefoon of in mailcommunicatie, zo ja, zowel inbound als outbound? Matrix laat jouw team lachen door de juiste communicatietechnieken. 

Assertiviteit

Angst voor het onbekende? Bang voor de reactie? Niet nodig, Matrix leert jouw team iedere berg beklimmen, zonder  minuten na te denken over het dal beneden. Trots en vol energie zullen jouw teamleden na deze training de bergen beklimmen binnen jouw organisatie. 

Coaching

Heb jij inzicht in de verschillende karakters binnen jouw organisatie. Ben je in staat om alle type medewerkers te bewegen? Matrix leert jou te accepteren dat iedereen in jouw team een individu is met krachten en ontwikkelpunten. Aan het eind van deze training ben jij in staat om met een brede lach situaties te herkennen in jouw team.